EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenciyim ve öğrenci evinde kalıyorum..Ev berbat olduğundan yemek pişmiyor + ben ve bir arkadaş daha çalıştığı için mutfağı dağıttık
Yaklaşık 2 aydır dışardan yiyorum ama artık yeter dedim

Elazığ'da okuyorum burada yemek kültürü diye bir şey yok..Daha doğrusu belki vardır ama dışarıya yansıyan bir şey yok

Her hafta, tavuk döner / et döner / köfte ekmek / çorba / lahmacun ve iskender yiyerek geçiyor...
Ofiste yediğimde ise ( patrona giriyor ) menu söylüyoruz ama o da hazır...Hazır hazır bir yere kadar dedim ama aklıma bir şey gelmedi.

Kilo almışım vermişim pek umrumda değil, etin her türünü her gün yiyorum ( haşger esprisi yapmayın ) ama mide rahatsızlığı başladı..Salataya muhtaç kaldım

Günde 10 lira sigara ( min ) / 15 - 20 lira yemek yani aylık 900 lirayı çatır çatır yiyorum ama karnım doyuyor sadece hiç zevk almıyorum.

Evde mutfağı kullanmam erinirim, tabak çanak yıkamam yağdan nefret ederim ve sofra hazırlamayı kaldırmayı sevmem yiyip atacam

Bu konuda fikirlerini sunacak kişiler var mı acaba ? Yukarıda saydığım listeye başka ne eklenebilir ?

Dilan aç mı bırakıyor seni , yazıkkk...

( ekran görünütüsünü aldım. Dilanla karşılaşırsam gösteririm artık yemek yapmıyormuşun çocuğa diyerekten altyazıda geçerim )