c1982 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MaestroPanel olarak 850 885 0004 numarası ile kullanıyoruz. Temiz ses, kolay kullanım, stabil yapısı ile santral maliyetlerimizi düşürdü.

Özellikler konusunda yoğun çalıştıklarını biliyorum. Kısa sürede diğer ihtiyaç duyulan özellikleride ekleyeceklerdir.

Teknoloji olarak da beğeniyorum Ruby ile geliştirilen nadir projelerden.
Referans olduğunuz için teşekkürler. Kapalı beta da yardımlarınız içinde

MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane numaraya başvurdum
Hayırlı olsun. Kullanım konusunda sorunuz olursa istediğiniz zaman yazın mutlaka.

aligundogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projekod Yazılım olarak 0 850 885 0747 Nolu telefonu beta aşamasından beridir kullanıyoruz, her geçen gün yepyeni özellikler ekleniyor, beta zamanında da sorun yaşamamıştık şimdi eklenen yeni özellikler ile de sorunsuz kullanmaya devam ediyoruz. Tavsiye ederiz.
Referans olduğunuz için teşekkürler. Kapalı beta da yardımlarınız içinde

KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, ilerleyen dönemlerde bize de lazım olacak
Teşekkür ederiz

FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin içinde Netinternet var ise her zaman destekleriz, birkaç sorum olacak;

1- bu numara taşıma işlemi sanal telefonlardan mı oluyor, veya telekom sabit hatlarından sanal santrale numara taşıma gibi bir yöntem varmıdır.

2- Bu sistemin içerisinde SMS gönderme mevcutmudur. Mesela whmcs sistemine entgere veya toplu sms olarak da kullanılsa tadından yenmez bir sistem olur.

Not: Cevap verirken alıntı yaparsanız takip edeyim.
Öncelikle teşekkürler,

Sorulara aynı sıraya göre cevap vermeye çalışacağım.

1- Telekom sabit hattınızı numara değişmeden Bulutfon operatörüne geçirme imkanınız var. Numara taşıma sistemi şuan aktif değildir.

2- SMS ilerki zamanlarda eklenecek bir özelliğimiz. Bulutfon'nun nish işi ise arama işlemlerinde sunacağı API sistemi. Şuan temel santral hizmetini sağlamaktayız ve kullanıcıların talepleri üzerine yeni özellik eklemekteyiz API yaz aylarında çıktığında sadece SMS değil telefonunuzu bile WHMCS entegre edebilirsiniz.

Mesela;
Kullanıcılar sizi aramak için ticket numarasını tuşlayarak bağlanabilir
Ödeme hatırlatmayı bir ses dosyası ile kullanıcıyı arayarak okutabilir
Bir reklam yapacaksınız yada anket yapacaksınız, kayıtlı tüm kullanıcılarınızı aynı anda arayarak işlem yapabileceksiniz.

Bulutfon analog değil, dijital ortamda sabit telefon hizmeti verdiğinden birden fazla arama yapmak veya kabul etmek için birden fazla hat almanız gerekmez. Aynı numaradan istediğiniz kadar arama kabul edebilir veya yapabilirsiniz.

by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Osman bey ;

ip voip telefonumuz yok pcme voip kurdum beceremedim ,
850 885 05 29 numaralı telefonu arayınca,
bu numarayı arama yetkiniz bulunmamaktadır lütfen hesap yönetiniz ile iletişime geçin diyor
direk cep telefonunaa yönlenmiyor panelden yapmaya denedim ama hala bu numarayı arama yetkiniz yok diyor
önerdiğiniz masa üstü bir voip programı varmidir,

Saygılarımla
Merhaba,

http://yardim.bulutfon.com/pages/vie...?pageId=360541

Adresindeki dokumanları inceleyin isterseniz

Akıllı cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan IP telefon yada ATA çevirici olmadan Bulutfon'u kullanabilirsiniz.

Yönlendirme işlemi dahili numarası direk hedef veya aranan numara ise gerçekleşmektedir. Bir grup içerisidne iken yönlendirme gerçekleşmez, olsaydı zaten bu hatalara neden olurdu.

İsterseniz detayları destek@bulutfon.com a yazın nerede hata yapılıyor inceleyelim.

Saygılar.