İçerik konusunda 3-4 içeriğe kadar sıkıntısızca içerik girebilirim fakat o konuda da öğrenmek istediğim şey "Özgün İçerik"... Şuana kadar girmiş olduğum içerikler sadece kendim incelemesini yaptığım veya direk olarak haber aldığım konular üzerine fakat direk haber alamadığım veya başka bir sitede gördüğüm içeriği kendim yeniden yazmam durumunda bu özgün bir içerikmi oluyor?
Evet bu şekilde kendi düşüncelerinizi de katarak yeniden kaleme alırsanız özgün içerik olur.
Sitede ayrıca post'lar haricinde kategorilerin kendilerine göre özelleştirilmiş sayfalarını oluşturacağım. Bu sayfadaki içerikleri zaman zaman değiştireceğim (Mesela markaların tanıtım sayfalarını yapıp yeni haber veya değişimlerde güncellemek gibi...). Olumlu veya olumsuz etkisi olurmu?
Olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum.İyide olur hatta
Aslında daha pek çok şey var ama başlangıç için aklıma gelenler bunlar.Birde muhakkak görsel kullanıyorsunuzdur, başka bir yerden bulduğunuz bir resmi direk sitenize eklemeyin.Özgünlük kullanacağınız görseller içinde geçerli.Photoshop, paint gibi programlarla resmin boyutlarıyla oynayıp gerekli gördüklerinizin üzerinede konuyla alakalı başlık yada açıklama girmek sizin yararınıza olacaktır.