Merhabalar.
Bugün telefonuma 08503338822 numaralı bir telefondan çağrı geldi.
Arayan kadın Kaymakamlık'tan Tüketici Hakem Heyetinden aradığını söyledi.
Yeni çıkan bilmem kaç sayılı yasaya göre kredi kartı hesap işletim ücreti ve kredilerin dosya masrafı ücretlerini geri alabileceğimi söyledi. Bana kaç tane kredi kartım olduğunu sordu 4 dedim. Sizin bin küsür lira alacağınız var dedi. Ama bana adresimi söyledi ben inandım ve dedim ki kendi kendime vay be devlete bak neler yapıyor helal olsun falan.Adresimi teyit ettim sonra bana dediki size bazı evraklar göndereceğiz bu evrakları Tüketici Hakem Heyeti'ne doldurup götürün 7 gün içerisinde belirttiğiniz hesabınıza alacağınız para havale olacaktır. Sadece 30 lira dosya parası ödeyeceksiniz. Kargoya ödeme yapmayın falan süper bir şekilde gidiyor. Ben de sevindim falan ama çok profesyoneller ya. Neyse sonra bana dediki onay için EVET yazıp bilmem kaç bilmem kaça sms gönderin aha dedim orda dur hemen bir dakika gönderiyorum dedim ve internete o söylediği numarayı yazıp googleda arattım. Sonuçlarda bu numara cinsel bir hattın numarasıymış ve sms gönderdiğimde hattımda ne var ne yok tüm bakiyeyi çekecekmiş bir de iptal falan edilmiyordur muhtemelen.
Hemen dedim ki "Pardon ama bu numara nerenin?" derdemez telefonu yüzüme kapadı. 155 'i aradım ihbar ettim aynı zamanda savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım.
Arkadaşlar çok profesyoneller ben hayatta yemem bunları yiyen salaktır diyordum ama hiç çaktırmıyorlar. Ailenize, arkadaşlarınıza söyleyin, dikkatli olun.
Sevgiler.
benide aradılar aynı şekilde bayan.
Dedi kredi kartınızın bilmem ne parasını geri alabilirsiniz cart curt.
Dedim ben kredi kartı kullanmıyorum , var mı kullanan diye soruyo hala yok dedim kapattı.