Gerçi siz siteyi kurdum demişsiniz ama bu konuda kendimce bildiklerimi aktarayım. Herşeyden önemlisi öncelikle siteniz belli bir kitleye hitap etmeli yani bir kategorisi olmalı.Direk bütünden başlamak bence çok uğraştırır ve zaman alır.Yani ilgilendiğiniz ve bilgi sahibi olduğunuz bir konu üzerine yoğunlaşmanız sizin faydanıza olacaktır.Bu aşamayı geçtikten sonra wp kurulumunu yaptınız.Html5+css3 responsive bir tema kullanmanız sizi bir adım öne geçirecektir.Bana göre olmazsa olmaz eklentiler; All in seo ve xml sitemap eklentileri.Bunları kuruyoruz ayarlamalarını yapıyoruz.Google botların sitemizi rahat indexleyebilmesi için sitemizin footer kısmına da sitemap.xml dosyamızın linkini yerleştiriyoruz.Bu işlemlerden sonra Google Web Yöneticisi Araçları girip sitemizi ekliyoruz ve doğruluyoruz.Yine aynı kısıma site haritamızı ekliyoruz.Bu işlemleri yaptıktan sonra blogumuza günlük min. 2 max. 5 özgün içerik giriyoruz.Şunuda belirteyim sitenize hemen reklam kodlarını eklemeyin, belli bir zaman sonra ekleyin. Bu şekilde hiçbirşey yapmadan 2,5-3 ay boyunca içerik eklemeye devam edin.Sitenizle ilgili sosyal medya hesapları oluşturun.Buralara belli aralıklarla manuel olarak kısa açıklamalarla beraber linklerinizi ekleyin.Sonrasında artık sitenizde yeterli içerik olduğunu düşünüyorsanız dmoz'a başvuru yapın.(Her ne kadar artık etkisi fazla yok densede bence hala var.) Benim kendi sitelerime uyguladıklarım bu şekilde.Bu süreçten sonra backlink tanıtım yazısı gibi konularda da yine forumdan bilgi alabilirsiniz.Ama dikkatli olmalısınız, çünkü herşey çok değişti ve değişmeye devam ediyor. Seo açısından dün lehinize olan bir durum bugün aleyhinize dönebiliyor.Saygılarımla..