Uzatmanızı anlamadım,infosu var mı şu anda ? Var.
Ben diyorum ki ''domain infosu yoksa pr değerinin gerçek mi değil mi diye bilemeyiz dediğiniz için sırf sizi dinleyerek info aldım''
Siz diyorsunuz ki satışı yasak.
Şuan infosu var mı? Var
Gerçek mi ? Gerçek
Bana sorununuzu söyleyin,yardımcı olacağım. İnfosunu aldığım domainin/sitenin hala daha satışı yasak demek ne demektir ? Sizin doğrularınızı dinleyip sırf aklımda ki ve aklınızda ki soruları çözmek için info aldım mı aldım.Konu karışmasın diye mesaj dahi atmadım ve bugün bilgilendirme yapıyorum. Ama hala bu yüklenme sebebi nedir ? Nedir bu bildiğini okumak ? Buyrun açtığım başlığın ve konunun arkasındayım , PR 4 İnfosu Var. sırf siz istediniz diye.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:49:47 -->-> Daha önceki mesaj 12:49:15 --
Teşekkür ederim,diğer mesajlarımda da belirttim sırf bana böyle bir öneri sundunuz diye gidip host aldım domaini bağladım ve info gelsin diye bekledim öyle emin olup yazdım,ve yazdıklarımı okuyun hiçbir art niyet yok.
Yazdıklarımızı nasıl okuyorsun sen anlamadım ki,
Diyorum ki; Pagerank değerli domain satışı yapıyorsan, google infosu olması gerekmektedir, şuanda info aldığını söylüyorsun, info aldıysa sıkıntı yoktur, ben istedim diye ahmet istedi diye mehmet istedi diye info aldırman gerekmiyor, zaten forumun işleyen kuralları bu müşteri domaini pagerank 4 olduğu için alıyorsa, google infosunu görmek ister bu normal.
" İnfosunu aldığım domainin/sitenin hala daha satışı yasak demek ne demektir ? "
burada kurduğun uydurma sözün ile ilgili en ufak bir yorumum olmadı, iyi okumanı tavsiye derim, gereksiz mesajlaşmaya son veriyorum konuyu report ediyorum, iyi günler.