Arkadaşlar merhaba,
fragman sektörüne yıllarını vermiş biri olarak en son yaptığım fragman sitemi satmak durumundayım, fragman sitesini bilenler bilir bilmeyenlere anlatayım ilgilendiğiniz taktirde para kazanırsınız, yaptım bitti paralar gelsin modu asla yoktur. Günde 10'a yakın fragman ve dizi konusu giriyorum fakat artık özel bir firmada seo danışmanı olarak işe başladım, firmanın kendi seo planları ile ilgilenmek durumundayım. Sitelerimi elden çıkartmak gibi bir niyetim var diyerek konuya başlıyayım.
Not : iletişim skype : ozgur.gunduz_1
Detay :
Site adresi : PM
Site için istenen fiyat : 15.000TL
Sitenin aylık getirisi : 1000-1500TL
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2013
Alexa Rank 360.237
Alexa Ülke Sıralaması 7.346
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi & Sinema Fragmanları, Oyuncuları hakkında bilgiler
Günlük hit sayısı, kaynak link: Ortalama ~15K (Dizi günlerine göre değişir)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain yaşı= 6 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik + Bütün Paravan Bloglarımla beraber
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Sitenin bütün iç ve dış seo altyapısını kendim inşa ettim, şuan herhangi bir fragman konusu post edip, 5-6 yere imleme yapıldığı taktirde ( kendi paravanlarım var alana vereceğim buraya yazıldığı taktirde) ilk sayfa ilk 3 garantisi vardır.
Paravanlarımın seo calısmalarını kendim yürüttüm. Siteyi alan arkadaşa teknik desteğimi sürdürürüm dost oluruz, imleme,paravan,nasıl kafada kalacağına dair bilgiler. Günde 2 saatini ayırabilecek insanlar alırsa sevinirim, yoksa site çöp olur.
Birkaç Bilgi ;
SAYAÇ
ADSENSE
Tekil Hit Grafiği
Arkadaşlar lütfen ciddi alıcılar P.M atsın.