HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım infosu olmayan domain satışı yasak,
neyin kanıtlama derdindesin?
''Yüksek pagerank’e sahip domain veya drop domain alınırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatmaya çalışacağım ki bu işe soyunacak arkadaşların yoluna ışık tutsun.''

Drop Domain satışı mı yasak ? Yapmayın Allah aşkına çıkartın şu at gözlüklerini , önünüze sırf laf edeceksiniz diye bilgi koyuyorum bilgi , alın şu bilgileri korkmayın bu kadar burada ego,çok bilmişlik olmaz,burası bir forum. Sırf böyle birşey söylersiniz diye site açıp infosunu bile koydum hala infosu olmayan domain satışı yasak diyorsun. Var infosu var fotoğrafını bile koydum ne bu ya ne bu bu nasıl bir cevapdır ya. İnanamıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:41:54 -->-> Daha önceki mesaj 12:39:48 --

Rakipsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Redirk sen halen daha kendi dünyanda birşeyler kurup yazıyorsun. "Pr4" demeden domain satıyor olsan kimse sana info sormazdı merak etme. Ayrıca şimdi girin bakın gerçek mi değil mi demişsiniz. Bence siz yazılanları anlamak istemiyorsunuz. Çünkü sizin bildiğiniz doğru size en doğrusu geliyor. Biz zaten gerçek değil demedik. Pr4 dediğin için info aradık, baktık yok. O zaman dedik ki şuanda pr değeri belirsiz.
Hocam peki şuan belirli mi gerçek olduğu ? Belirli değil mi ? Bundan önce de domain sattım,bundan öncede domain aldım. Ve sırf siz öyle dediniz diye domaini dün 24 Tl veren arkadaşa satabilirdim ama sizin sözünüzü değerlendirdim ve info aldım yani domaine site kurdum,buraya kadar herşey tamam mı ? Yanlış olmasın diye sırf sizleri dinlemek ve öğrenmek için, ve bugün info geldi ve PR değeri gerçekliği anlaşıldı buraya kadarda doğru değil mi ? Tamamdır o halde ne sizin bakımınızdan ne de benden bir sorun kalmadı ortada ?