Konu sahibi kardeşim. Konuya yorum yazan Rakipsiz'de, Heretic'te domain yani alan adı konusunda oldukça uzmanlaşmışlardır. Burada yeni olduğun için tanımıyorsun muhtemelen. İnfo'su olmayan bir alan adının pr değeri sahte diyemeyiz. Ama gerçekte diyemeyiz. İnfo aldıktan bir süre sonra belli olur o. Bence konuya sitenin infosu yoktur diye yazmalısın. Çünkü bunu satın alan biri, bir süre sonra hakkında şikayet konusu açabilir. Bana sahte pr değeri olan alan adı sattı diye. Bence sen konuya infosu yoktur diye ekle. Moderatör arkadaşlarda bu mesajları silsinler. Kolay gelsin.
1. Ben flood yaptınız diye bir kelime yazmadım.
2. Domainin ''infosu yok'' demek sahte pr demek mi ? Beni güldürmeyin yazıyorsunuz. Ben sahte pr diye de bir kelimede kullanmadım. Domain hakkında bilgi sahibi değilsiniz demişsiniz, buna cevap verme gereği bile duymuyorum, tanıyalar bilir.
Google infosu mevcut olmayan domain için,
Gerçek pagerank değerli PR10'da olsa,
infosu mevcut olmadığından ötürü satış yapmanız etik olarakta,
r10.net kuralları olarakta yasak, tarih olarak zaten belirtmişsiniz DROP domain satışı eskiden yasaktı, şuanki durumunu bilmiyorum.
Arkadaşlar kendime yediremedim ettiğiniz lafları , çünkü bildiğim şeyden şaşmak istemedim ama her türlü görüşe açığımdır bu yüzden dediklerinizi değerlendirdim, fakat vardığım sonuç yine aynı çıktı. Lütfen beni dikkatli dinlemenizi istiyorum,ben burada DOMAİN satıyorum yani alan adı. Hiçbir alan adının İnfosu olamaz öncelikle. Çünkü düşünsenize adım '' x '' olsun. x.com domaini boşta alınmamış görüyorum alıyorum satışa çıkartıyorum sonra diyorsunuz ki ''SİTENİN İNFOSU YOK,İNFOSU YOK DİYE BİLDİR '' E zaten bu site değil ki bu bir domain infosu olmaz bunun. Yani şöyle düşünün , oğlum oluyor face'de paylaşıyorum, Bakın Erkek Çocuğum Oldu Ama Kız Değil, E zaten bu kız değil yani , dediğiniz şey bana buydu . Domain sat ama infosu yok diye belli et. Zaten domainin infosu yok çünkü bu bir site değil. Fakat 2 gün suskunluğumu korudum,gittim bir host aldım domaini bağladım içine wordpress attım yani domaini SİTE ile bağladım, Wordpress sitesi kurdum Ve Nedense acaba bir anda ''info''su geldi çünkü bir site oldu. Şimdi İse girin bakın PR gerçekmi yoksa değil mi . buyrun link vereyim kontrol edin,
http://www.seodanismanligi.com/pagerank/ . 3.Sırada Sahte Pr Sorgulama Çıkacak Gerçek Değerini Orada görürsünüz. Bakın kulaktan dolma bilgiler ile burda yeni bilgiler öğrenmeye kapalı olmasın kimse. Umarım hatanızı anlamışsınızdır. Ben domain satıyorum ama Yeniceri arkadaşımız diyor ki ''sitenin infosu yok diye yaz'' , diğer arkadaşımız bunun infosu yok diyor. Abi ben zaten site değil DOMAİN YANİ ALAN ADI SATIYORUM. Buyrun domaini hosta bağlayıp site kurdum pr değerini sorgulayın verdiğim siteden.
http://www.seodanismanligi.com/pagerank/ bide resimde ekleyim size , ayrıca SEOPro Arkadaşımız şimdi bir bahane bulacak mısın domaini almamak için ?