Bir süre önce hiç zamanım olmadığı için ve beni web işlerinden iğrendiren sebeplerden dolayı domainlerimi ve sitelerimi kapatmıştım bide üstüne adsense hesabom banlandı vs. fakat artık boş zamanımı öldürmek için yeniden bir site açıp sadece bir site ile yakından ilgilenmek istiyorum.

Bir çoğunuza saçma gelebilir bu konu ama forumlarda gezdim farklı farklı bir sürü öneriler var. Uzun zamandır hiç site yönetiminde olmadığım ve baştan aşağı herşeyin değiştiğini göz önünde bulundurarak naçizane düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Öncelikle merak ettiklerimi sorayım.

Belki biraz uzun olabilir sorularım, umarım değerli fikirlerinizi paylaşırsınız.

- Wordpress kurulumu yaptım, hemen ardından All in One SEO Pack kurulumunu yaptım ve domain reg'i üzerinden 24 saat geçmeden Google siteyi indexledi. İlk gün 1, 2. gün 2 gönderim yaptım. Gönderimler konusunda, günlük kaç gönderim yapmalıyım?
- Gönderilerde kaç tane anahtar kelime yer almalı?
- Hedef anahtar kelime belirleyip her yazıda onlara mı ağırlık vermeliyim?
- Şuanda kurulumda WP içerisinde bulunan Twenty Twelve temasını kullanıyorum, biliyorum ki değişmesi lazım. Tema seçiminde nelere dikkat etmeliyim?
- Backlinklerin etkisi tartışılmaz fakat ne kadar zaman sonra, ne kadar backlink'e ağırlık verilmeli?
- Siteden hiç link çıkışı yok, link çıkışının sınırı nedir?

Amacım Google'da vs. vs. kelimelerde 1. sırada olup yılların sitelerine kafa tutmak değil tabiki fakat yeni kurduğum bu siteyi el bebek gül bebek, elimden gelen en iyi şekilde ilerletmeyi düşünüyorum. Siz de değerli bilgilerinizle yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

İlerledikçe tabiki bir çok soru çıkacak yeniden...