21 yaşındayım
20 yaşında kendi işimi kurdum tam 1 sene önce bu zamanlarda. Hatta 10 ay oldu. Belki şu an bağladığım firmalar, yaptığımişlerle 8 kuşağım değil ama ben ömrüm boyunca doyarım.
Hayatım boyunca hiç bir zaman parasızlık nedir bilmedim. Ama ilkokul 4'e giderken arkadaşlarıma müzik cdsi sattım, orta okula giderken ücretsiz web site yapıp sattım, liseye giderken prof. olarak site yapmaya ve para kazanmaya başladım. 1 senedir de ticaret yapıyorum. Benim paraya ihtiyacım olmadığı halde küçüklükten gelen bir para kazanma isteğim var bir yandan kendimi geliştirerek. Sorsanız paramı da sağda solda yediğimi hatırlamam.
Yani demem o ki para benim için sadece başarmadır. Kişilik insana saygınlık katar, para bunu sadece destekler ve bu saygınlık duyacak kişilerin artmasını sağlar. Daha çok para kazanmak için uğraşıyorum çünkü bu benim maddi anlamda başarma arzumu, isteğimi doyuruyor. Bu gün çok param olsa hala daha çok kazanmak için uğraşırım, ömrümün sonuna kadar heralde sabah 7'de işime başlamaya devam edeceğim...