teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende bu alana konu açmak alışkanlık haline geldi. Hafta sonu diye sanırım. Okullar tatil ya hani.
Okumuyorum ben hocam.

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğaçlamayı rap yarışmasında ki freestyle olarak yapacağına emin misin? Bu sefer bizlerden öğrendiğin doğaçlama taktiğiyle kızla uzay mekiğinde evlilik falan teklif ediyorum diye konu açmayasın?

Evet hocam freestyle yapcagım için önemli . Yok hocam daha gencim öyle bi evlilik düşünmüyorum.

HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim'e daha çok önem vererek,
tabii birde ALLAH vergisi yeteneğiniz olması gerekiyor.

Bende yetenek var

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelime dağarcığınızı geliştirin kitap gazete dergi okuyarak ve sık sık pratik yapin

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.

Evet bunu yapıyorum son zamanlarda yaptıgım için zaten gelişmeye başladım.

Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 önemli faktör var .
1) Kitap okumak .
2) Kitap okumak .
3) Kitap okumak .

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar gerçekten doğru ama olumsuz.

BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle önceki çalışmalarınızı kategorilere bölmelisiniz. Örnek olarak aşk,teknoloji,doğa,eğitim,savaş gibi
size söylenecek olan bir kelimeyi bu temalara yerleştirin aklınıza önceden yazmış olduğunuz sözler uygun bir şekilde gelecektir.Çok alakasız bir kelime bile bu kategorilere uygun değerler taşıyabilir başarmanız için önemli bir adım diye düşünüyorum.

Teşekkürler not alındı.

karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğaçlama yeteneğinin gelişmesinde 3 önemli faktör var 1.si bol bol kitap okumak ve kelime haznesini geliştirmek. 2.si E vitamini, 3.sü kelime eşdeğer kelimeleri sürekli tekrar etmek.

Teşekkürler haklısınız.