berbat123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tbm normal gibi hocam sayfa to sanırsam çok düşük.videoların içeriğine göre sayfa to ve tbm oranı değişmekte hocam.
Tbm normal fakat to çok düşük bunu yükseltmem gerek

QII adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimal Video uzunluğu ile alakalı olabilir hocam. Video uzunluğunun kısa olması tbm oranınada - etkisi vardır.
Benim tahminimce bu yönde fakat bir çözümü var mı ?

stannis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video konusu ve dilini öğrenebilirmiyim hocam to düşük gibi
Konu araba dil türkçe

WhiteDay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video uzunluğu 1 dk civarındaysa reklamlarda sorun yoktur. alakasız reklam çıkıyor olabilir ya da e*otik çalışıyorsanız ondan düşüktür sayfa to.

20k izlenim türkçe çöp içeriğe günlük 50 civarı kazanıyordum 0.05 tbm ile.
Sorun da bu zaten yani benim de en kötü o civarlarda almam gerekirken bu kadar düşük olması şaşırtıcı Videolarımın hiçbiri e*toik vs. değil , aksine bütün videolarımda reklam çıkıyor eşleşen üçüncü taraf içeriği falan dahi yok videolarımın 1 tanesinde bile.

Zeysat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videoların para kazanmalarını 1 2 haftalığına " sadece para kazandıran platformlar yap" 20k izlenmeye daha fazla alırsın.
Onu nereden yapıyoruz usta ?