yanlıs bilgi vermişsin arkadasın yanlıs bilgilenmemesi için bende kendi fikrimi beyan ettim zaten şirket avukatların bu yonde sana bilgi verdiyse avukatlarını değiştirmeni tavsiye ederim avukat konusunda yardımım dokunursa seve seve tavsiye ediceğim avukatlar var
Dediğim gibi savcıık alacak verecek işlerine bakmaz ortada herhangi bir dolandırıcılık sözkonusu değil arkadas bir odeme almıs devamını alamamıs yani bu borctur yani tekrar söylüyorum bilip bilmeden insanları yanlıs yonlendirmeyelim nokta.
Ben durumun alacak verecek kısmından değil, dolandırıcılık kısmından bahsediyorum. Sana göre dolandırıcılık değil, bana göre dolandırıcılık. Savcılığa dilekçe verilir, savcı zaten bu ikilemi çözer. Kaldı ki sen bildiğini söylüyorsun bende yaşadığımı söylüyorum. Hatta arkadaş isterse kendi dosyalarımı yollayayım emsal olsun. Dediğin gibi "nokta" uzatmayalım.
Edit: Söylediklerimde yanlış olan bir şey yoktur. Kimseye kulaktan dolma bilgilerle herhangi bir çıkarım olmadığı halde bu kadar kesin konuşmam. Eğer inatla yanlışsın diyorsan bu durumda beni yalanla itham ediyorsun demektir ki buda ayrı bir konu olur belirteyim.