Merhaba , öncelikle konudan kısaca bahsedeyim arkadaşlar , natrodan taşıdığımız sitemizde resimler görünmüyor , resim url'leri bozuk görünüyor , ftp deki resimlerde bir bozulma yok ancak türkçe karekterli eklendiler.

(Bir çok kez baştan taşıma işlemi yapılmış olup yine sonuç değişmemiştir , resim url sorunu devam ediyor)

Bir hosting firmasından 3 aylık parasını verip aldığımız hizmetten memnun kalmadığımız için , yeni bir firmadan vps almış buluyoruz , dolayısı ile 3 aylık bir hizmet boşta suan.

Yani kendi sitemizden yine taşıdığımız siteye konuları resimleriyle birlikte aktaracak bir bota ACİL ihtiyacımız var , önemli olan bot konuyu alırken konu içindeki resimleri ve galerileri eksiksiz olarak yeni hosta aktarmalı..

Url bozukluğu olmaması gerekiyor malum google açısından hit kaybı yaşanacak.

Bu işten anlayan arkadaşlar lütfen yardımını esirgemesin , 3 aylık hosting hizmeti hemen teslim edilecektir.

Acil olmasa idi bu konuyu açmazdım , hosting servisini isteyemen arkadaşlar için adsense ödeme günü istediği ücreti verme garantiside veriyorum.

Saygılar iyi çalışmalar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:33:54 -->-> Daha önceki mesaj 12:11:35 --

Konu acildir arkadaşlar yardımınızı bekliyorum