digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bu siteden satış yapmanızın durdurulması gerekir.
İnsanlar para verip script yazdıracak, site kuracaklar. Siz bu sitelerin yönetimini 13-20 yaş arası çocuklara vereceksiniz. Üstelik para vermediğiniz herhangi bir iş aktiniz olmayan ve yaş itibarı ile de cezai ehliyet taşımayan çocukları çalıştıracaksınız. Bu çocuklar da milletin scriptlerini veritabanları çalıp wareze atarlarsa, kendileri kullanırlarsa, satarlarsa sorumluluk kime ait olacak? Sizin ne kadar güvenilir olduğunuzu bilmem, ama çalışma şekliniz tamamen güven kırıcı.

Yaptığınız işten para kazanıyorsanuz profesyonel bir çalışma şekli belirleyin. Bedavaya eleman çalıştırmak adına insanların sitelerini riske atmayın. Ayrıca burası iş ilanları alanı. Siz eleman değil para vermeyeceğiniz bir çeşit sunucu editörü arıyorsunuz.
O yüzden bu konuyu kaldırmak bile istiyorum artık ya ben böyle bi bakış açısı görmedim doğru hata bende eleman yazmışım ben bu işlere boş boş vakit harcayanlara doğru şekilde kısa ve dolu yoldan öğretmeyi istedim hepsi bu adam 25 yaşında öğrenmemiş internetten araştırıo yanlış öğrenio ben çok dolandırıldım ve kandırıldım bunlardan ders çıkardım bugüne kadarda beni tanıyan birinin bana bu cümleleri kurduğu hiç görmedim , şöyle bişey var internette kimseye güvenemezsin herkese güvenmek risklidir bunu unutmayın ben kimseden bişey istemedim sadece facebook grubumuzda bilgi paylaşımı yapıyoruz aramızda şakalaşıyoruz ama herkesin ortak noktası var anlatabiliyormuyum onlara bişeyler öğretmek ve öğreten bulup onuda aramızda olması ki var benden kat kat iyilerde var grubumuzda amaç bilgilendirmek kimse ***** site kurmuyo bizden ben web tasarım yapmayı hosting domain nedir sunucu nedir öğretmeye çalışıyorum hepsinde hatalar oluo kod hataları vs onlarda sorunu olanlarla çözmeye çalışıyoruz.. Dimi bunların hepsi yanlış ! Kimseye küfür etmiyorum hakarette bulunmuyorum siyaset ve din karıştırmıyorum ki herkesin özgür iradesi var kendi kararı kimsenin sorgulamaya hakkı yok. Ben sunucumdan sağladığım hizmetleri piyasayı ağlatmadan kendi tarzımızda kalitemizde satmaya çalışıyorum ama 1 gıdım ***** iş yapmıyorum.Kendim web tasarımcıyım emek hırsızlığını iyi bilen birisiyim . Başka soru varmıydı ?

He birde Varsa konu açabilceğim bi kategori taşıyalım.