Rakipsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okudum, cevapları okudum dayanamadım bende bir yorum yazmak istiyorum. Satıcıylada teklif verenlerlede hiçbir bağlantım yoktur.

@Redirk senin PR4 domain diye infosuz bir domaini satmaya çalışman ne kadar etik.

"PR 4 Olmasının ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok,hızlı index alması bakımından da önemli. Sadece pr4 link çıkışını 20tl den satarsınız."

Siz bence bu açıklamanızdan ötürü özür dilemelisiniz. Hadi bunuda geçtim her teklif mesajından sonra "şu kadar" teklif geldi "bu kadar" teklif geldi diye yazmanız dikkatimi çekti. Bu tarz mesajların yasak olduğunu biliyorum.



Bu konudan şöyle birşey sezdim. Domainin infosunun olmadığının farkındasınız. Bunu bile bile bu şekilde satışa koyuyorsunuz. 50 Tl teklifde bu domain için iyi bir rakam. Geri çekilince modaratöre bildirme gereği duyuyorsunuz. Eğerki kurallar gereği bunu yaptıysanız sizde yukarıda yazdığım kuralı iyi okuyun.
İnanamıyorum bu açıklamanıza,flood'un ne demek olduğu öğrenin önce eğer ki flood yapmış olsaydım sistem otomatik engellerdi mesajı birleştirirdi ve Flood engelledi yazardı öncelik bu. İkinci olarak ise domain hakkında bir bilgi sahibi olmadığınız belli oluyor. Domainin ''infosu yok'' demek sahte pr demek mi ? Beni güldürmeyin. Gerçek PR Sorgulatma yerinde Pr sorguladığınızda sahte Pr Değerlerine ''Gerçek değil veya Sahte Değer'' Olarak belirtir. İnfosu yok demek Sahte geldiği anlamına gelmez inanamıyorum gerçekten inanamıyorum.Olayı ne kadar güzel sonuclandırmış mesaj atmışken tekrar kızıştırmanız ilginç.


HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google infosu mevcut olmayan domain için,
Gerçek pagerank değerli PR10'da olsa,
infosu mevcut olmadığından ötürü satış yapmanız etik olarakta,
r10.net kuralları olarakta yasak, tarih olarak zaten belirtmişsiniz DROP domain satışı eskiden yasaktı, şuanki durumunu bilmiyorum.
Evet Dediğiniz gibi infosu mevcut olmayan demek Sahte değer diye bir şey demek değil,düşmüş bir domain bunu ister PR değeri yüzünden alın İsterseniz proje için alın, Ben konu başlığına ikisinide yazdım Hem Pr Değeri Hemde konu içeriğine Proje yapılmasının sebebini.Burada Pr4 değerinin satışım için yararlı olduğunu tabii ki inkar etmeyeceğim,ama verdiğim proje basite atılır bir proje değil ki burada birisine yalan bişey de yazmamışım,yeni reglediğimi de söyledim.Ve tekrar aynı konuya geliyorum sizinde dediğiniz gibi İnfosu yok demek Sahte PR demek değildir.Bu konuda diğer arkadaşın attığı yorumu kınıyorum.