Konuyu okudum, cevapları okudum dayanamadım bende bir yorum yazmak istiyorum. Satıcıylada teklif verenlerlede hiçbir bağlantım yoktur.

@Redirk senin PR4 domain diye infosuz bir domaini satmaya çalışman ne kadar etik.

"PR 4 Olmasının ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok,hızlı index alması bakımından da önemli. Sadece pr4 link çıkışını 20tl den satarsınız."

Siz bence bu açıklamanızdan ötürü özür dilemelisiniz. Hadi bunuda geçtim her teklif mesajından sonra "şu kadar" teklif geldi "bu kadar" teklif geldi diye yazmanız dikkatimi çekti. Bu tarz mesajların yasak olduğunu biliyorum.

Alıntı
6- Satış başlıklarını yukarıda tutmak adına atılacak postlar silinecektir. Satıcı uyarılacaktır. Uyarıları dikkate almayan satıcıların cezası ban olacaktır.
Bu konudan şöyle birşey sezdim. Domainin infosunun olmadığının farkındasınız. Bunu bile bile bu şekilde satışa koyuyorsunuz. 50 Tl teklifde bu domain için iyi bir rakam. Geri çekilince modaratöre bildirme gereği duyuyorsunuz. Eğerki kurallar gereği bunu yaptıysanız sizde yukarıda yazdığım kuralı iyi okuyun.