Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam bir site yaptı tüm devlet adamlarıyla iletişim içinde bir site bu kadar mı elinde gücü tutabilir dedirtiyor insana ya

Hocam bu konuyu @Gnox arkadaşımızla da tartışıyorduk . Bence bunun en büyük sorunu ülkemizdeki eğitim sisteminde . Küçüklükten beri bir başlıyoruz at yarışına sokuyorlar hepimizi . O sınavdan öbür sınava koşuşturuyoruz . İstediğimiz yöneleceğimiz meslekler yerine boş boş sınavda çıkacak diye gereksiz şeyler ezberliyoruz . Biz at yarışındaki atlar gibi koşarken yabancı ülkelerde bu seviyeyi geçip artık öğrencilerine kendi ilgisi ve eğilimi nereyse oraya yönlendiriyor . Bizim gibi öğrencilerini at yarışına sokmak yerine öğrencilerine gerekli desteği ve yönlendirme yapıyorlar .
Allah'ınızı severseniz şuanda var mı bilmiyorum ama bizim zamanımızda ilköğretim de bilgisayar dersi vardı . Bizi sokarlardı bir odaya , herkes "maxoyun , kraloyun " bu tür sitelere girip oyunlar oynardık . Hocada kendi bilgisayarı başında boş boş otururdu . Not vereceği zaman gelincede bilgisayarla alakalı bir konu bulup çıktı yapın getirin derdi . Böyle bir ortamda Türkiyeden bir mark(facebook kurucusu) bir bill (microsoft) bir jack (twitter) yetişmesi nasıl bekleriz ki ?
Ülkemizde bana göre her şeyden önce eğitim sistemine el atmalıyız o zaman bir değil 5-6 basamak birden yukarı çıkacaktır ülkemiz .
Bizim hoca mynette takılırdı.. arkadaşlar kral oyunda takılırdı acamayanlar bile vardı.
Bizim kiler profil resmini nasıl değiştiririm diye soruyor o derece.

projelerimiz destek veren kimse yok elin yabancısı gelip kend i projesini bizim ülkemizde yapıyor .. dış yatırımcı cekiyoruz diyorlar .s saçmalık kendi memleketinin çocuguna destek cık .....

kısaca her sözünüz de bence haklısınız........