abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarası olan gocunur ben dolandırıcılık mı yapıyorsunuz dedim mesajımda, arkadaş 10 adet domain alacakmış nasıl bir garanti vereceksin merak ediyorum? Nasıl alıp sattığını bir söyle bari ona göre alım yapılsın, daha dün kupon kodlarını denemişsin bugün uyanıklık yapıp satış yapıyorsun, 5 gün olmuş üye olduğun bize bilmişlik taslıyorsun. Kurumsal bir firma falan mısın hayırdır. Allah korkun varsa yaz bakalım nasıl alıp sattığını bekliyorum.
Ödeme yöntemi olarak ; önce 1 domain alırım, veririm ona ve sonra ödemeyi alırım. Bu bütün geriye kalan 9 domain içinde geçerli olur. Kupon kodu denemiş olabilirim evet bu sizi ilgilendirir mi ? Gelip benim konumda böyle satışı baltalayacak bir mesaj yazmaya hakkınız yok, forum kurallarını okuyun tekrardan ve şunuda bilin 5 gündür bu işlerle uğraşmıyorum, yıllardır sanaldayım ben ve 3 yıllık r10 üyeliğim vardı üniversite için uzun zamandır girmedim şu an hatırlamıyorum hiç bir şeyini bulamadım bende yeni üyelik açmak zorunda kaldım. Nasıl alıp sattığımı neden yazıcakmışım ? Ben size gelip kazanç taktiğinizi, nasıl yapıyorsunuz gibi şeyler soruyor muyum ? Başkası soruyor mu ? Hayır, ve sorsa bile yanıtlamazsınız herkesin ekmeği kendine. Kurumsal firma değil sadece ekmek yiyip, ekmek yedirmek için gelen biriyim. Uzatmanın manası yok daha çok yorumlarınızı duymak istemiyorum madem bu kadar iddialı konuşuyorsunuz gidin kendiniz satış konusu açın, boşa harcıyacak zamanım yok benim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:34:30 -->-> Daha önceki mesaj 13:32:24 --

CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abartmaya gerek yok. Her yeni gelene böyle davranırsak kim ilerleyecek?
Önce iş sonra ödeme olarak çalışırsınız iş biter. Başka arkadaştan almasan bu arkadaştan alırdım domaini bu yorumları çürütmek için.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam, yeni değilim 3 yıllık üyeliğim vardı fakat hatırlamıyorum üniversite falan derken zaman geçti ve unuttum. Ben gerekli yorumumu yazdım gerekli kişilere ve dahada devam ederseler baltalıyıcı yorum yazmaya inanın elimden ne gelirse yapıcam şikayet etmek için. Madem almıcaksınız bakın işinize kardeşim gelip burada hakkımı yemeye hakkınız yok. Bu yorumum size değil hocam; satışı baltalamak isteyenlere.