Belki hoşuna gider belki gitmez ama Hyundai Accent'in eski kasaları var. Gls olanlarından alacaksın. Hafif araç tabi çok şey beklemiyorsan. Lakin seri arabadır içiniz rahat olsun. Güvenlik açısından o model arabalardan ne beklersen o var
Lakin o paraya ve modele göre sürüş keyfi gayet hoş. Benimde aklımda olan araçlardan birisi
Birazcık daha koyarsan eski kasa Toyota Corolla'da öneririm. Oda gayet hoş bir araç.
Yaşımıza uygun bir araç olması

daha iyi olur. yinede çok Teşekkür ederim.
bizim burada olsan al toros rahatına bak derdim

vur dağa bayıra derdim ama oralarda gitmez sanırım arkadaşında dediği gibi accentlere bakın

Torosa gurban olurum. Arabayı torosda öğrendik .d Ama şehir içi hemde yazın hararetden başımızı alamayız
doğan modelleri olabilir ancak şu da bir gercek sorun asla bitmiyor bu araçta
Zaten bütçe darsa direk akla doğan şahin serisi geliyor

Çok teşekkürler ilginiz için.
10 bine şahin alınacak devre gelmişiz. Benim çözemediğim bu ülkede araçlar gayrimenkul yerinde eskidiğinde değer kazanıyor
acı ama gerçek .) sahibinden i açın herkesin aracı altın değerinde. Bişey satmaya çalışsanız o kadar edermi diyenlerden başınız ağrıyo ama alırken maşallah
207lere bakın derim tam fiyatı hakkında bilgim yok ama o civardadır.
Aslında tamda aranılan kan ama .) malum bütçe yetmez ona.
Baya hoş duruyo. Ankara da bakmak lazım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.
Çok eski olmasın çok yakmasın ayağımı yerden kessin parçası bol olsun üzmesin diyecek olursan 2003-2004 Fiat Paliovan bakabilirsin ama KM konusunda düşük KM bulabileceğini pek sanmam ama o paraya cimri bi dizel aracın olur.
Veya Clio'da bakabilirsin sedan araba istersen. Eğer amacını söylersen daha detaylı yardımcı olabilirim.
Eğer benzinli olsun bindiğime bastığıma değsin dersen 94-95 EG kasa civic bakabilirsin.
şehir içi .d az yaksın. Seri olsun başımı çok ağrıtmasın ucuz olsun. Birazda güzel görünsün
çok teşekkür ediyorum emek verip yorum yaptığınız için