http://www.youtube.com/watch?v=-eQMbIIey4Q&

Gündüz 6.00 dakika kadar çektim. Bilgisayarda izlerken geceye göre gündüz çekimi güzel. Sesi yine çok güzel alıyor. Öksürme, hapşırma sesimi de almış.

Yoldan geçen araba sesini, korna sesini, helikopter sesi, kuş sesleri, kuş kanat seslerine kadar almış. Çocuk sesleri falan. Ama görüntüsü öyle ağım şahım gelmedi yine bana tabi ki. Ama yine de gece çekimine göre gayet güzel çekim yapıyor. Gündüz çekim 10 üzerinden 5 aldı benden buda sesi net alması ve en azından insanları da belirginleştirmesinden dolayı.

Ama sorun bende mi bilmiyorum bilgisayardan wm player ile izlerken problem yok. Ama youtubeye uğraşıp upload ettim. Benim bilgisayarda youtubeden izlerken donuyor ve ayrıca ses sıkıntısı var. Ses gelmiyor. Ben de mi sorun var bilemiyorum. Wm playerde izlerken hiç problem yoktu kasma veya ses sorunu.

İzlemek isteyenler izleyebilir. Fiyatına göre ürün ses kayıt cihazı olarak bile kullanılabilir bel ki. Ama gel gelelim video kalitesi gece bana göre kötü, ışıklı gündüz ortamında biraz daha net ve iyi.

Fotoğraf çekmedim ama onuda isterseniz çekebilirim. Ama fotoğraf kalitesinden de büyük şeyler beklemeyin. Bu arada dediğim gibi fiyatına göre işlevi iyi yani idare eder. Benim ihtiyacım yoktu ben arkadaş kazansın diye aldım. Denk geldi diye.