QII adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse arkadaşlar yanlış anlaşıldığım için kusuruma bakmayın. Şöyle bir objektif olarak okudum konumu sanki video yap botu ile işbirliği içimdeymiş gibi geldi ... Ama inanın öyle birşey yoktur kendisini uzaktan yakından tanımam . Ayrıca bu keşif benim keşfimdi ve bu bota entegresi yapıldı sonuçta bu tarzda oluşturulan videolara ne telif nede ünlem geliyor. Ayrıca öyle demeyin arkadaşlar Resim slaytından oluşan videolarda oldukça iyi izleniyor. Lütfen önyargılı olmayalım. 25 tane kanalım var resim slaytı şekilde ve her kanalımda 500 ila 700 arası bu şekilde resim slaytından oluşan videolar var kanallarım ne kapanıyor ne para kazanması kapanıyor nede ünlem geliyor bana verdiği günlük kazanç 30 -35 nadir olarak 50 tl yi buluyorum. Amacım reklam değil inanın bişeyler sunmaktı ama yanlış anlaşıldığım veya konuyu yanlış dile getirdiğim için kusura bakmayın . Kesinlikle hiç bir artniyetim yoktur .. Saygılarımla
Selamlar.

****** forumunda yazmayayım dedim ama aynı konuyu burada da görünce dayanamadım. Keşif dediğiniz şeyi yıllardır yapan programlar var bir tanesi de kendi yazılımım. O yüzden her yere benim keşfim diye yazmamanızı rica ediyorum.

Saygılar.