Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmaz tabi ekmek teknesi birçok insanın. Bu işi hakkıyla yapan insanlar binlerce dolar harcayıp yabancı makaleler satın alıp okuyor, seminerlere katılıyor. Yine binlerce lira çar çur edip deneme yanılma yaparak taktikleri keşfetmeye çalışırken, daha da önemlisi bu işi gerçekten yapanlar vaktini emeğini harcarken... Şimdi söyle bana ben neden sana ipucu vereyim? Armut piş, ağzıma düş, yok öyle.
sana tutupta siteme seo yap demedim seo için neler lazım seo nasıl yapılır dedim. Yani armut piş azıma düş yok GENE YAPAN BENİM EDEN BENİM sen sadece fikir vericeksin , tavsiye vericeksin. NE BU HAVALAR onu anlıyamadım ? Ya insan gibi fikir alışverişinde bulun destek çıkabiliyorsan fikir desteği ver yada fikir üretcek beynin yoksa git başkasının konusunu baltala.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:39:35 -->-> Daha önceki mesaj 23:38:54 --

Deae adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otoriter site olma yolunda adımlar atmanız lazım. Bu adımları profesyonel bir çalışma ile yürütürseniz 9 ay ila 1 yıl gibi bir süre zarfında ilk sıradaki site ile boy ölçüşebilirsiniz
özel mesajı okur musunuz beni banlamanızı istiyorumda. r10 da bilgi paylaşımı denen şey ölmüş yazık.