Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Webcam çıkardım kullanmıyorum 3. kez başıma geliyor ....Sitelerim şifrelerim herşeyim bu pc de ... benle oynadığını nasıl anlıyorum söyliyim... ben birşeye bakmak isterken... o başka yerler açıyor ben kapatıyorum....iletişim kurmayada çalıştım.. açık olan bir porttan girmiş olabilir ama onu tespit edecek kadar bilgiye sahip değilim... Drag isimli bir dosya çalışıyor görünüyordu... ama ne yaptım ettimse kaybettim bulamadım bu konuda bilginiz vrmı ....

hocam drag konusunda pek bir bilgim yok. Port'tan değilde direk program üzerinden girmiştir. Yani trojeni bir programa falan gömmüş olabilirler. Bu Programlar Genellikle Tıklarsın Tıklarsın Açılmaz Ama Uğraşıysa Açılanı da Var Piyasada.

Hocam Görev Yöneticisi>İşlemlerde Garip Garip Dosyaların Açık Olması Kendisini Belli Eder. Genellikle Benzer veya Değişik İsimlerde Olabilir.

Başlat'a Tıklayın Windows 7 İse direk msconfig Yazıp Tıklayın. > Başlatma Bölümüne Gelin. Orada Garip İsimli Olabilir. Yada Komut Kısmını Biraz Büyütün. Dosya Yeri Farklı Olabilir. Yanında Bilinmeyen Yazıyor Olabilir. Onlardan Şüphelenirseniz Yanlarındaki "Tik" İşaretini Kaldırın Uygulayın.

Sonra res atabilir. Attıktan sonra trojen başlamayacaktır