Herkesin bu konuda gerçekten dikkatli olması gerekliiiii bu vesileyle bence izlenebileceğinizi bilseniz iyi olur....
Tam İlgi Alanım
Hocam Bilgisayarınızda Büyük İhtimalle Trojen var. Keyloger Olsa Mouse Kontrol Edemez. Trojen Sayesinde Bilgisayarındaki Dosyaya Kadar Çeker. Yani Site Yedekleri Falan Varsa Dikkat Etmeniz Gerekir.
Size Tavsiyem;
Uzun zamandır aslında virüs programları işlevlerini falan pek araştırmıyorum son durumlarını
- Avira Anti Vir ( Lisanslı Bir Şey Bulabilirseniz Trojencilerin Korkulu Rüyasıdır. Fakat Trojen Şifreliyse Bulur Silemez. Tek Çaren Format Atmak Olur.)
- Trojan remover Programı Var. Şuanda Ne Konumda bilmiyorum Eskiden Bulup Kendi Karantinasına Atıyordu. Oradan Silebiliyordunuz.
- Combofix Deneyin Derim. ( Sistem Geri Yüklemeden Yedek Oluşturup Deneyin. Ne Olur Ne Olmaz)
Hocam Şunuda Belirteyim. Adam Webcam İzleyebilir + Ekrandan Girdiğin Siteleri Görebilir + Cd Rom'una kadar hareket ettirebilir. Bence bir an önce trojenden kurtulun.
Webcam çıkardım kullanmıyorum 3. kez başıma geliyor ....Sitelerim şifrelerim herşeyim bu pc de ... benle oynadığını nasıl anlıyorum söyliyim... ben birşeye bakmak isterken... o başka yerler açıyor ben kapatıyorum....iletişim kurmayada çalıştım.. açık olan bir porttan girmiş olabilir ama onu tespit edecek kadar bilgiye sahip değilim... Drag isimli bir dosya çalışıyor görünüyordu... ama ne yaptım ettimse kaybettim bulamadım bu konuda bilginiz vrmı ....
Hijackthis indirin ve scan yapın.
Bişeye dokunmadan, loglarını buraya koyun yardımcı olalım.
denemediğim şey kalmadı bu dediğinizide yapacağım ...1 dk boş vaktim yok birikmiş işlerimi bitirmek için offline olmamam lazım o nedenle internet bağlantımı kesemiyorum...
harici disk alıp öyle formatlayacağım bu gece bilgisayarımdaki son gecesi...