Merhaba,
Cihazı alacak arkadaşlar için yorum yapmak istiyorum. Lütfen satış baltalamak yada farklı bir bakış açısıyla anlaşılmazsa sevinirim.
Cihazı 13/03/2014 tarihinde kargoya verdi arkadaş çok ilgiliydi sağ olsun.
Bugün cihazı teslim aldı. 14/03/2014. Sabahın erken saatlerinde gelmişti ama ben kapanışa yetiştim aldım cihazı. Kargo dahil. 1 lira para ödemeden çıktım.
Şuan evdeyim. Test yapayım dedim. Kullanışı çok kolay. Kendi de içinde kullanımı hakkında kısa bir belge göndermiş. Çok basit olduğunu anladım. Hemen heves ile kullandım.
Akşam vaktinde olduğumuz için önce ev içerisinde çekim yaptım. Odalar arası falan.
Çok büyük bir video kalitesi beklemiyordum ama bayağı düşük kalite ile karşılaştım. Yani hoşuma gitmedi. Ses kalitesi mükkemmel diyebilirim. Ses kalitesi uzaktaki sesi alabilecek kuvvette olmasa da cihaza göre mükemmeli kaptı benden.
Gündüz gözüyle izlediğim demo görüntüsü hoşuma gitmişti. Sesler ve görüntüsüde. (O kadar ağım şahım bir görüntüsü olmasada. Hoşuma gitmişti.)
Ev odalarından çıkıp sokağı çekeyim dedim. Işıklı yolu karanlık çekti belirgin olmuyor. Işıklı yeri de işte nokta gibi çekim yapıyor. Megapikseli düşük kameralı telefonlar gibi. Ama sesi yine güzel aldı. Çekim yaparken abart egzozlu bir araç geçti onun sesini uzaktan gelirken bile almış. Ezan okunuyordu ayrıca onunda sesini almış. Çocuk sesleri falan geliyordu onuda almış. Görüntü kalitesi gece çekiminde gerçekten kötü.
Ama tabi ki sokağa inip bir tur atıp çekim yapmadım balkondan yaptığım kadarıyla.
Gündüz vakti de deneme yapacağım video için umarım gündüz vakti umduğum kadarıyla bir performans sağlar.
Ayrıca oda da fotoğraf çektim fotoğraf kalitesi de umduğum gibi çıkmadı bayağı düşük kalitede. 1-2 megapiksel kamerası var yada yok sanırım. Anladığım kadarıyla.
Yarın gündüzden çekim yapacağım. Hem video hemde fotoğraf için eğer konu sahibi de izin verirse kısa bir video çekip ve fotoğraflar çekip ekleyebilirim problem olmaz.
Yani özetle; bu ürünü alacaklar fiyatını göz önünde bulundurarak çok büyük şeyler beklemesin. Ben beklemiyordum zaten ama arkadaşın tatlı dili ve iyimserliği sebebiyle aldım. Maksat o kazansın dedim.
Benim verdiğim para helal olsun, umarım ürün çabuk bozulmaz.

Hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşın ücreti bende özelden görüşüp ücretini de taktim edeyim.
İlgisinden dolayı tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum.