kendi sitemi değerlendirdim 78 verdi. google.com.tr yi denedim 65 verdi. Şimdi benim site daha mı iyi oluyor

Bu tarz saçma sapan seo araçları iş bilmeyen seocuların müşterilerini kandırmakta kullandıkları araçlardır.
Örneğin:
Müşteri: Bizim site niye niye çıkmıyor?
Seocu: Bak abi ben üzerime düşeni yapmışım google'dan bile daha iyi durumdayız. Ama olmayınca olmuyor

gibi
Ozaman seo araçları neden varki ? kesin sonuç veren seo aracı yok piyasada sizin dediğinize göre.
hizliresim.com resimleri çok siliyor ben tıklıyorum bazen 6 ay önceki resime silinmiş

öncelikle sağlam sunucu şart birde sürekli twitter da linklerin dönmeli link kısaltma scriptide kullan sosyal medya önemli birde sitende boş buldugun her pixele reklam koyma çok itici duruyor.Şahsen ben resim emanet etmem sitene
Önerilerini dikkate alıcağım sağol ! Senin gibi fikir paylaşabilecek insanlara ihtiyacım var aslında.
o sitelere göre değerlendirmen bir kere seo dan hiç anlamadığını gösteriyor.Forumu takip ediyorsan yazıları okuyorsan kim nerde bahsetmiş seo puanına göre böle bişi oldugunu.Coder arkadaşlar var adam diyor seo kek ya diyor.Title desc kısmını bile iyi ayarlayamıyor haberi yok.Forumda daha çok yazı okumalısın birşeyler öğrenebilirsin.
Seo mantığını anlamadığımı gösteriyorda
kimsede tam olarak anlatmıyorki. Sanki devlet sırrı. Millet ucundan ucundan gösterip gösterip çekiyor maraş dondurmacısı gibi.
Herkesin dilinde 3-5 kelime var onları söyleyip duruyorlar.
# backlink ekle
# özgün içerik kas
# kendi kelimeni belirle
# tanıtım yazısı al
yani tam belirli bir kaynak yok ondan şikayetçiyim ben aslında bazıları özgün içerik kas backlink yap taraftarı. Bazıları haclink taraftarı..vs