Merhaba,

Makedonya'da actigimiz BT/IT sirketimizde ki projelerde, beraber calismak icin evinden yada Makedonya da yasiyorsa/yasamak isterse burada bizimle calisacak deneyimli PHP Programicisi aranmaktadir.

Aranan sartlar:
* En azindan 1 adet populer PHP Framework'e (CakePHP, Zend, Laravel) hakim olmasi,

* Bir sirkette ofis de sabit olarak OLMASADA en azindan cesitli projelerde HomeOffice yada Freelancer seklinde 2 yillik bir Programcilik deneyimi olmasi,

* Okudugu bir programcilik documanini, manual'ini anlayabilecek, yabanci baska bir ofis arkadasiyla gunluk ihtiyaclari icin ve calistigi proje ile alakali durumlar icin anlasabilecek seviyede Ingilizce bilmesi,

* Zorunlu degil ama olursa iyi olur dedigimiz; FrontEnd acisindan CSS, JSON, AJAX konusun da hazir tasarim yada arayuzu entegre edecek seviyede, hazir kitapliklari kullanabilcek bilgiye sahip,

PHP Programicisi aranmaktadir.

NOT: Askerlik ve Egitim durumunuz onemsizdir. Isinin ehli olduktan sonra, ister ilkokul mezunu olsun.

Aranan nitelikler bunlar, diger onemli konu ise bizim verebileceklerimiz;
* Anlastigimiz taktir de ve yurtdisinda calismak isterse Makedonya da konaklama imkani,
* Evinden calismak isterse, esnek calisma saatleri ile evinin rahatligini bozmadan calisma sansi,
* Vede elbette ki Maas.

Burada 2 sorum/sorunum var, bilgisi tecrubesi olan arkadaslar soruyorum

* Bu bahsettigim ozellikler de bir PHP Web Programcisinin maasi araligi nedir? Webde baktigim ozellikle Webrazzi gibi yerlerde ki tartismalarda maasin 1500<>8000 TL araliginda gezdigi. Yada olsa ne guzel olur kivaminda umut edildigi.

* Evinden Ofise gelmeden calisacak arkadaslarla nasil bir duzen kurulacagi? Tam olarak FreeLancer calisma istemiyoruz cunku? Denetim yada ortak platform nasil olacak bu durumda?