merhaba 1.5 aydır askerim.yeminini yapmış ve usta biriğine geçtiğim geçenlerde komutanımın tavisyesi ve o anki bunalımlı bir anımın etkisi ile kilodan muayene olmak isedim,askeri hastanenin kışlamızısa çok yakın olması sebebi ile günlerce sabah hastane akşam kışlaya dönüş,ve hastanede bolca basit imza vs için sıra beklemeler başladı.neyse kan idara raporu filan sorunsuz çıktı ama yinede heyete gönderdiler,çarşamba günü ismini okuyup seni çağırıacaklar orada karar verecekler dediler.ben ve bir sürü uzman erbaş adayı ismimizin çağırırmasını beklerken adamlar direkt bizi görmeden sonuçları okumaya başladılar ve sonuç olarak ben 3 ay hava değişimi aldım.buda askerliğimin 75 gün uzamasını sebep oluyor,5-6 kilo alırsan askerliğie elverişsizdir raporu alırsın demişti doktor,Ben 3 ay sonra 5-6 kilo alıp çürük alsam benim teskeremde ne yazacak,bazıları herhangibi bir şey yazmıyor sadece 40 gün erken terhis olmuş gibi oluyorsun diyorlar bir türklü çözemedim,iş hayatımda da beni etkilermi.Acıkcası bu saatten sonrada çok devam etmek istemiyorum kısa dönem olduğum için döndüğümde doğru dürüst kimse kalmıyor