iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartiniz butunlesik olabilir bu da isinma yapar ve bir sure sonra yavaslama meydana getirir. En basit acidan yaklastim. Bilgisayarin tum ozellikerlini acikca paylasirsaniz detayli teknik olarak cevap da verebilirim.
Gerekli olabilecekleri yazdım hocam başka ne bilgisi verebilirim yardımcı olmanız için ? Ekran kartı paylaşımsız 2gb nvidia.
Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Driver Güncellemesini iyi bir şekilde yaptığınıza emin misiniz? AMD Kökenli ekran kartları kullandım, kullanıyorum. Nvdia kartlarında pek bilgim yok ama Güncellemeler çok önemli.

Benim elimde i3 1 nesil işlemci olan bir Pc ile cayır cayır oynayabiliyorum. Beta olan Ekran kartı sürümünü kurduğum için Mining ( Bitcoin madenciliği benim ekran kartım için uygun değil ama driver güncel olduğu için çalıtırıyor) bile yapabiliyorum.

Fazla dırdır etmiyim. Driver güncel olduğuna dikkat edin ve Nvdia ekran kartının çalışıp çalışmadığını bakın.
Estrağfurullah hocam, ben bilgisayarı ilk aldığımda yüklü gelen windows 8 ile çok iyi oynuyordum. Mesela hitman absolution yüksek ayarlarda hiç sıkıntı olmuyordu. Sonradan ben kurtarma bölümü ile birlikte tüm harddiski silip kendim temiz kurulum yaptım ne olduysa ondan sonra oldu. Asus un kendi sitesinden güncel sürücüleri kuruyorum ama sorunu bulamadım.

Bu tarz test videoları görünce de canım sıkılıyor haliyle