Yanlış anlamayın da herkes seo ebook yazabilir, herkes seo konusun da " fikir " belirtebilir. Fakat iş yapacak " pazarlama " yöntemlerini söyleyen yoktur. Burada anlaşalım. Başka bir konuda istedim " özgün ol, paylaşılan ol " e bunları biliyoruz zaten? Sizin konunuzu okudum " 1 ay önce açmış olduğum bir site şuan 3-5k tekil hite ulaştı ve günlük 10-20 tl arası adsense getirisi sağlamaya başladı . ve sadece 100 tl lik masraf ile bu seviyeye geldi ."
E bu herkeste tutacak diye bir kaide var mı? Yanlış anlama ama ebook yazacağım diye ayıracağın vakti sitene ayır 10-20 kazanıyorsa 50'ye çıkar derim.
"Bahsedeceğim teknikler tamamen bütce ile yapılacak işlerdir . Ben sizlere minimum bütce ile maksimum hit ve kazanç almayı öğreteceğim , amacım hem buradan yeni projeme kaynak sağlamak hemde sizlere bir ekmek kapısı açabilmektir . "
Zaten bütçesi olan ve biraz yabancı dili olup makaleleri okuyan iyi yerlere gelebilir. Taktiğe de gerek yok. Açıkcası burada verilen atılan postlardan farklı bir yöntem olacağını da düşünmüyorum tabii takdir size kalmıştır. İyi forumlar.