Merhaba arkadaşlar seo konusunda bir e-kitap hazırlama düşüncem var . Öncelikle kendimden bahsetmem gerekirse 3-4 yıldır kendi ufak projelerimi geliştirip adsense üzerinden gelir elde ediyorum . Biliyorum bir çok ebook çıktı bir çok insan sırf para sömürüsü olarak saçma sapan bilgileri kapalı kılıflar arkasından satmaya çalıştı . Ben samimi konuşacağım .
1 ay önce açmış olduğum bir site şuan 3-5k tekil hite ulaştı ve günlük 10-20 tl arası adsense getirisi sağlamaya başladı . ve sadece 100 tl lik masraf ile bu seviyeye geldi . Ben ebookda bu sitemi a 'dan z ye nasıl kurdum nasıl linkledim neye göre çalıştım ve nasıl başarılı oldum , yani sitenin hikayesini anlatacağım . Ve aklınıza takılan her türlü konuyu elimden geldiğince birebir de yardımcı olacağım .
Madem bu kadar biliyorsun yapıyorsun kendin kas bu ebook neden ?
Arkadaşlar bahsedeceğim yöntemler kesinlikle saçma sapan proğram al , oto sistem kur ws . değildir . Bahsedeceğim teknikler tamamen bütce ile yapılacak işlerdir . Ben sizlere minimum bütce ile maksimum hit ve kazanç almayı öğreteceğim , amacım hem buradan yeni projeme kaynak sağlamak hemde sizlere bir ekmek kapısı açabilmektir .
Kesinlikle fikir aşamasındadır , sizden gelen tepkiler ile yazacağım veya vazgeçeceğim . Fikirlerinizi ve taleplerinizi bekliyorum baltalayıcı yorum değilde daha yapıcı yorumlar atarsanız sevinirim .
Herkeze bol kazançlar dilerim .