McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Özel mesaj ile verilecek.
Site için istenen fiyat: 3000TL
Sitenin aylık getirisi: 700 TL
Sitenin açılış tarihi: 2013-12-07
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme sitesi
Günlük hit sayısı: Hafta içi 8k - Hafta sonu 12k
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı : 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Tema)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

İçerikler tamamiyle videosu ve açıklamasıyla özgün eklenmiştir. Elimde 40 tane kadar daha özgün video embed kodu var siteye eklenmemiş onlarda verilecektir. Site 3 günlük sitelerden değildir yıllardır bu şekildedir aramalarda iyi konumdadır. İlgilenilirse hiti patlayacaktır. Film işinden sıkıldığım için satıyorum.

Sitenin aylık getirisi
Sağ, sol kayan, video üstü ve altı aylık 200 tl'den satıyorum. Reklamveren arkadaşın skype adresi alıcı arkadaşa verilecektir. Gelecek ay zamda yapacak reklam ücretine muhtemelen 250 yada 300 tl olur.
Adscash site under reklamdan günlük 4,5 euro gelmektedir. Aylık minimum 300 liraya denk gelmektedir.
3 aylık linkin tanesini 100 tl'den satıyorum 10 tane satsanız aylık 300 lira link geliri olur
Video öncesi reklam boştur orayıda değerlendirip geliri artırabilirsiniz.

Ben daha yüksek hitleri hedeflediğim için linkleri ve site under reklamı kaldırmıştım. Link satar ve adcash site under reklam eklerseniz aylık geliri 700, 800 tl altına düşmez. Muhtemelen reklamdan gelecek ay 250 yada 300 tl alırsınız, video öncesi 50 tl'den satsanız 300 tl yapar. 300 tl'de site under desek 600 tl. 300 tl'de link desek 900 tl. Siteyi güncel tutar hitini artırırsanız 20k olduğunda geliri en az 1500 tl olur aylık. Bu dediğim rakamlar minimum rakamlardır. Altına kesinlikle düşmez.
pm alayım son 3-4 aylık hit görüntüsüyle birlikte