3 haftada göbeği eritecek diyet. nikah masasına şimdiki göbeğinden daha büyük bir göbekle oturmanı sağlar.

1) göbek sadece deri altı yağı değildir. işkemde derler ama aslında yağlanan iç organlar ve büyüyen bir karaciğer vardır. Bu yağlar mekik çekmekle erimez.
2) bölgesel zayıflama kocaman bir yalandır. mekik çekmek yerine koşarak daha fazla kalori harcar göbeği eritirsiniz. bacak kasları en uzun kas gruplarımızdır ve en çok kaloriyi harcarlar.
3) Diyete ilk başladığındaki gözle görülür düzelme düzene giren bağırsaklarındaki şişkinliklerin azalması ve az tuz tüketimi ile atılan suyun sonucudur. Bundan sonra milim milim ilerleyeceksin.
4) Erkekler en son göbek yağlarını kadınlar en son basen yağlarını kaybeder. Yağlanmaya da ilk buradan başlarlar genetik ve hormonal bir durum.
5) Göbek eritmenin sırrı insülin düzeyini ve karaciğer fonksiyonlarını düzene sokabilmekten geçer.
6) Her diyet herkeste aynı sonucu vermez. Herkesin metabolizması farklı. Sizin göbeği yaratan nedenle başkasının göbeğini yaratan neden aynı değildir. Herkes kendi diyetini çok işe yarıyor diye yazar. Ama o diyet herkeste aynı işe yaramaz.
7) Bundan 10 sene önce 54 günde 108 kilodan 78 kiloya düştüm. 7 haftada 30 kilo verdim. O kiloyu 2 sene koruyabildim. Ondan sonra her sene 5 kg artmaya başladım. Bugün 121 kiloyum ))))