Yok hocam php ile harmanlamak derken genel anlamda projeyi php ile kodlayıp nodenin de nimetlerinden faydalanmak anlamında söyledim (bu da anlamı pek değiştirmedi gerçi :] ). Yani nodenin express kütüphanesiydi sanırım "http" server özelliğini hiç kullanmayıp onun yerine php ile kodlamak ama projede "chat" olcaksa mesela bunu node ile yapmak ve "chat" kısmına php ile hiç müdahale etmeden (sokete hiç bulaşmadan), sadece php user sessionlarını nodeye göndererek bir yapı oluşturmanın sakıncası olmaz görüşündeyim ama var derseniz de tecrübenize güveniyorum. Veritabanı işlemleri projeye göre uygun olanla yapılır falan..

Hala çok acemilik çekiliyorum ve tüm özellikleri hakkında bilgi sahibi olmadığım için henüz kafamda oluşmuş bi proje de yok tabi ama örneğin sadece normalde clientte çalıştırabildiğim ama çok kolay çalınabildiği için yapmaktan vazgeçtiğim siteleri jsyi node sayesinde server tarafında kullanabilirim mesela,
ya da grafiklere hakimiyeti hakkında bişey görmedim henüz ama phpye oranla daha iyiyse grafik işlemlerinin ağırlıklı olduğu bi projede grafik işlemlerini node ile yapabilirim. Her ne kadar wallpaper için çok gereksizse de (örnek vermek adına) , imzamdaki sitedeki grafik işlemlerini node ile çok daha ileri düzeye taşıyabilceksem mesela, daha uygun bi alanda daha gelişmiş ve ana dili php olan bi sitede sadece grafik işlemlerini node ile yapmak gibi.... lıılılılı toparlayamadım