bende onu soyledım ıste hanı atıyorum 1 yıllık domaın aldım ben yavas yavas hıt alacagım ya yavas yavs googlede ust sıralara cıkacagım o yuzden normal bı host alıp banada fazla masraf yapmasın dıye gunde 3-5k hıt her neyse gelır sımdılık baktım ıyı gıdıyor dedıgım gıbı sunucu alıcam fakat su sorumda var
fılm sıtesınden nasıl para kazana bılırım?
adsense vs vs kabul etmıyormus sanırsam? bunuda acıklaya bılırmısınz
Reklam veren şirketler var hocam onları araştırabilirsiniz her birinin vermiş olduğu fiyat değişmekte.Alternatif olarak adcash gibi sistemlerde var.Bu şekilde gelir elde edebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:00:47 -->-> Daha önceki mesaj 21:23:21 --
bende onu soyledım ıste hanı atıyorum 1 yıllık domaın aldım ben yavas yavas hıt alacagım ya yavas yavs googlede ust sıralara cıkacagım o yuzden normal bı host alıp banada fazla masraf yapmasın dıye gunde 3-5k hıt her neyse gelır sımdılık baktım ıyı gıdıyor dedıgım gıbı sunucu alıcam fakat su sorumda var
fılm sıtesınden nasıl para kazana bılırım?
adsense vs vs kabul etmıyormus sanırsam? bunuda acıklaya bılırmısınz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:23:11 -->-> Daha önceki mesaj 21:21:57 --
cevabın ıcınde tesekkur ederım, oyle yapacagım zaten. bu fılm sıtesınde dıyelım kı ılerledık baya geldık

para kazanma olayı nedır
Sitenin hitine veya reklam veren şirketin tık başı ücretlerine göre değişir.Alternafi olarak video önü reklam sağ sol reklam gibi reklamlara göre değişmekte