Bu konuyada dini konuları dahil ettiniz ya helal olsun. Konuyu amacından saptırmayın.
Hadis-i Şerif ;
Bir kötülük gördüğünüzde, onu elinizle düzeltin; eğer buna gücünüz yetmezse, dilinizle düzeltin; eğer buna da gücünüz yetmezse kalbinizden buğzedin; buğzetmek imanın en zayıf fiilidir.
Günah değil hocam, çok fazla tüketen var Türkiye'de.
Ben müslüman değilim, ancak her dine saygım sonsuz hocam.
Bizde size saygı duyduğumuzdan emin olabilirsiniz, fakat şunu anlayamadım ;
Hem saygı duyuyorsunuz hem de bilginiz olmadığı bir konuda fetva veriyorsunuz ? Bence, bu saygısızlıktan başka birşey değil...
Askerde dağlarda yiyen bir çok akrabam mevcut.
İstisnalar, kaideyi bozmaz hocam,
Sen yemiyorsan, düşüncelerine göre yenmesi ters geliyorsa yeme. Neden başkalarının hareketlerine müdahale etmek istiyorsunuz ?
Söylenen sözleri siz, bu şekilde anlamak istediyseniz bizim yapacak birşeyimiz yok. Konu sahibinin verdiği fetvayı görmediniz herhalde... Laf cambazlığı yapmanın lüzumu yok...
Tatmadığınız için böyle konuşmanız normal, yeniliklere açık olmanız lazım.Dünya her anlamda değişiyor, ayak uydurmanız gerek.
Para, insanın gözünü kör edebilir, yanlışları doğru gösterebilir ki gösteriyorda... Kusura bakmayın, siz nasıl düşüncelerinizi rahat bir şekilde ifade edebiliyorsanız, bende ifade edebilmek isterim ki ediyorum...
Hacı ben müslüman değilim ve domuz yiyorum, bana da haram mı ki ? Bir yorumlasana hacım bu durumu
Sözlerin ve sözlerinle yapmak istediklerin güzel birşey değil hocam, kendini tatmin edebilirsin ama sonunu da bilmen gerekiyor. Senin ne yediğin, ne yaptığın bizim için hiç önemli değil ondan dolayı kendini önemliymiş gibi göstermeye ve dikkat çekmeye çalışma
Haviye nedir bilir misin ?
http://www.youtube.com/watch?v=D6rf4...tailpage#t=114