BilgeForum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba. Bir web sitesi hazırlıyorum wordpress ile. Bu site iki temel dilden oluşacak. İngilizce ve Türkçe halinde. Qtranslate falan şeklinde yapmak istemiyorum. Veya qtranslate ile yaparsam aşağıdaki sonuca ulabilir miyim ?

Normalde 2 adet veritabanına 2 adet wordpress kurup bunları /en ve /tr klasörü şeklinde yayınlayabilirim. Fakat daha pratik bir yol araştırıyorum.

Yazıları tek tek İngilizce ve Türkçe şeklinde gireceğim. Bahsettiğim durumla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla
Yazıları tek tek İngilizce ve Türkçe olarak girecekseniz eğer basit yolu yazıyı sayfalara bölmek olabilir. Yazıyı 2 sayfaya bölerek bir bölüme İngilizce diğer bölüme de Türkçe olarak ekleyebilirsiniz. Ama bu şekilde yaptığınız zamanda seo uyumlu linkler oluşmaz.

Diğer bir yol site.com/tr klasörüne Wordpress kurarak Türkçe yazıları, site.com/en klasörüne de başka bir Wordpress sistemi kurarak İngilizce yazıları ekleyebilirsiniz. Aklıma gelen basit yöntemler bunlar. Sadece fikir vermek amaçlı.