Siz mantığınızı değiştirin siz türkiyeye değil kendinize bakın onlar yanlışsa siz doğru yapın
Günah olan şeye bakınız küfür etmek hor görmek insanları üzmek ne kadar güzel bir günah
Kısacası Allah senin sağlığını hakkını senden çok düşünüyor
Kalın sağlıcakla
Ben müslüman değilim, ancak her dine saygım sonsuz hocam.
Konuyu amacından saptırmayalım daha fazla, açılacak olan mekan zaten sadece müslümanlık dinine göre haram olan ürünleri servis etmeyecek.
Herneyse, dediğim gibi şuan araştırmaya devam ediyoruz Türkiye'de veya daha yakın komşu ülkelerde satışını yapan bildiğiniz firmaları iletirseniz sevinirim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:55:54 -->-> Daha önceki mesaj 18:50:18 --
Devir mi aldınız yoksa 0 dan mı yapıyorsunuz ? Ne kadara aldınız gizli değilse ?
Aldığımız yer öncedende restoran olarak kullanılmış ama daha çok Türk mutfağına yönelik hocam, dış tasarımı ve iç tasarımı klasik tuğlalar ile yapılmış tamamen tasarımı değiştiriliyor şuan otantik bir hava katılıyor.
Kale Kilit'in mülküymüş önceden Kale Kilit ticaret merkezine satmış dayımda oradan aldı yaklaşık 1.200.000 TL kadar ödedi gayet bir büyük mekan ve ciddi yatırım yaptı.
Bundan öncesinde de restoranları vardı ama bu tarz ürünler satmıyordu değişik bir girişimde bulundu bakalım sonu nasıl olacak.
Bu kadar parayı nasıl gözden çıkardı diye merak edecek olursanız onuda söyleyeyim, İstanbul'un en gözde semtlerinden birinde dedemlerden kalma çok değerli bir kaç evimiz vardı Toki'nin yeni yapılarıyla semtlerden dolayı değeri değer kazandı bu evlerin kendi payına düşen evleri satıp böyle bir projeye dönüştürdü