Fual adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
One Radio Mix zaten içinde var çevrim dışı liste indirip dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Onun haricinde 620 kullanıyorum ve arayüzü felan çok hızlı, Nokia Express kullanmanızı da tavsiye ederim kesinlikle internet kullanımını optimize edip daha az veri harcanmasını sağlıyor.
520 kullanıcısıyım ben de. UC Browser kullanıyorum, arayüzü çok hoş. Speed mode özelliği de var, görselleri indirmeyerek data kullanımını azaltıyor. Ayrıca video vb. indirme özelliği de var. Onun dışında tavsiye edeceğim uygulamalar şöyle:
- 627.am > Arayüzü çok hoş bir program. Alarm kuruyor, hatırlatıcı ayarlıyorsunuz. Hava durumu vb. de var içinde.
- Akche > Yerli bir uygulama, gelir-gider kayıtlarınızı girerek finansal durumunuzu analiz etmenizi sağlıyor.
- CloudSix for Dropbox > Dropbox uygulaması.
- Dark Note > OneNote sürekli skydrive ile eşleşme yaptığı için sevmemiştim, bu alternatif basit ve hızlı bir program.
- Music Drop > HTML5 ile tarayıcıdan cep telefonuna müzik atma yazılımı.
- Sinevizyon > sinemalar.com resmi olmayan uygulaması, güzel.
- Tapatalk > Forumları takip etmek için.
- Voice Memos Lite > Ses kaydı almak için.

Şimdilik bu kadar. Kişisel blogumda yazdığım windows phone os'un bana göre eksik yanları ise şöyle;
- Telefonda sessiz modu yok. Komik, ilginç, garip ama gerçek. Telefonu sessize almak için ses kısma/açma düğmelerinden birine basmanız gerekiyor. Bastıktan sonra telefonu yalnızca titreşime veyahut titreşim+ses’e ayarlayabiliyorsunuz. Üçüncü opsiyon olan “sessiz” modu yok.
- Üst bardaki batarya göstergesinde rakam yer almıyor. Yani %50 gibi rakamla bataryanın durumu yazmıyor, yalnızca batarya göstergesi var. Ancak ayarlara girip pil durumuna baktığınızda rakamla bataryanın durumunu öğrenebiliyorsunuz.
- Uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor. 8 GB’lık telefona isterseniz 64 GB kart takın, uygulamaları telefon hafızasında kullanmaya mahkumsunuz. Oysa Android’de bu mümkün.
- Android veya iOS’ta olduğu gibi Wifi, GPS, Hücresel, Uçak moduna kolaylıkla erişebileceğiniz bir panel yok. Ayarlara girip açmak zorundasınız.
- Zil sesi ve müzik çaları ayrı ayrı kontrol edemiyorsunuz. Yani müzik çalarken sesi kıstığınızda zil sesinin de sesini kısmış oluyorsunuz.
- Alarm sesini kişiselleştiremiyorsunuz. Herhangi bir mp3 dosyasını alarm sesi olarak ayarlama imkanınız yok.
- Düne kadar telefonda yer alan dokunmatik “geri, windows ve arama tuşları”na bastığınız zaman titreme fonksiyonunu kapatmak mümkün değildi. Yeni güncellemeyle bu özellik geldi. Bu çok basit bir şey halbuki.
- Vine, Youtube, Dropbox gibi temel uygulamaların birçoğu malesef resmi değil; bağımsız geliştiriciler tarafından üretilen client uygulamalar. Özellikle Google’ın hiçbir uygulaması (Gmail, Docs, Arama) henüz markette değil.