Merhaba arkadaslar. Yaklasim 4 aydir basima gelen ilginc birseyden bahsedecegim. Budurum iyice canimi sikmaya basladi. Bir sektorde calisiyorum. 4 adet web sitem var. Hepsine gunluk ozgun 3 er icerik giriyorum. Kaliteli yerlerden tanitim yazilari aliyorum. Ayrica ayni sektor kendim olustrdugum 20 paravan blogdan tanitim yazilari ile destekliyorum.
Sosyal medyayi aktif olarak kullaniyorum. Nereden baksaniz gunluk 3 k gbi hatri sayilir bir hit geliyor sosyal medyadan. Kullanici basi sitede durma orani 2. Dakila ve ustunde. Buraya kadar hersey guzel. Google plus paylasimlarmda + 1 aliyorum vs vs. Ama gel gelelim google siralamari beni cildirtiyor.
Bu 4 sitemin googldaki siralamari 99.100.101.102 burdan yukariya yukselmiyor. Her actgim web sitesi takiliyor oralarda. Ilk sayfadaki siteleri inceliyorum. Yemn ederim 1 web sitesi haric diger web siteleri aynen soyle olusturulmus.
- ingilizce haberler turkceye cevrilmis ve tanitim yazisi gibi link verilmis.
- sacma sapan anlamsiz kelimelerden 3 4 adet icerik girilmis sitelere
- link aldiklari siteler ya sacma sapan anlamsiz kelimelerden cevrilmis. Alexasiz prsiz siteler.
E ben okadar ugrasiyorum bosunami ugrasiyorum. Adamlar bu sekilde ilk sayfayi kapatmislar yemin ederim.
Sizinde basiniza ayni seyler geldimi ve geldiyse bunu nasil atlattniz o rakiplernizi nasl saf disi biraktiniz deneyim ve tecrubelerinizi bekliyorum.