Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın @Nativity ürünü sizin olsaydı 130 TL fiyata satarmıydınız ? Hiç sanmıyorum. Bu ürünün ederi 280-300 TL aralığındadır.
Konuyu bir tartışma alanına çevirmenin anlamı yok. Teknoloji ürünlerinde cihaz açıldığı andan itibaren 2. el sınıfında değerlendirilmektedir. Bu şekilde bilgisayar da, cep telefonu da alıp sattım birçok kez. Yeri geldiğinde kendim de iade işlemi gerçekleştirdim bu şekilde. Kimseyi bu fiyata ver diye de zorlamıyorum sonuçta ben teklifimi yapıyorum ama satar, ama satmaz kişinin tercihidir bu. Sıfırı 380 TL'ye satılan bir ürünün ikinci eli 280-300 TL aralığı etmez.

Sizin ticaret mantığınız bu şekilde çalışıyorsa, muhtemelen hiç kendinize ait elektronik ve bilişim üzerine bir işyeriniz olmamış veya kurumsal bir firmada çalışmamışsınızdır bu sektördeki. İnsanlar faturalı hat kampanyalarından aldıkları ürünleri niye burada satmaya çalışıyor sanıyorsunuz? Sizin dediğiniz gibi arada fiyat farkı yok denecek kadar az olsa ikinci el alımlarında, A bayisinden alır, C bayisine gider satarlar burada insanların pazarlıklarıyla vs. ugrasmak yerine