Selamlar Az Önce Yazdım Sanıyordum ama bulamadım. Google WEBmaster sitesinde Şöyle bir açıklama Var
Kaynak
Alıntı
Tipik bir sorgu için, yararlı bilgiye sahip milyonlarca olmasa bile binlerce web sayfası bulunur. Algoritmalar, sorularınızı alıp yanıtlara dönüştüren bilgisayar işlemleri ve formülleridir. Günümüzde, Google'ın algoritmaları gerçekte neyi arıyor olabileceğinizi tahmin etmeyi mümkün kılan 200'den fazla benzersiz sinyale veya "ipucuna" dayanmaktadır. Bu sinyaller, web sitelerindeki terimler, içeriğin güncelliği, bölgeniz ve PageRank gibi öğeleri içerir.
Bu Yazılanı dikkate alırsanız bazı arama kriterlerini sıralamış
- web sitelerindeki terimler
- içeriğin güncelliği
- bölgeniz
- PageRank
Bu Sıralamaya Göre PageRank En Sonuncu Yani Eski Etkisini kaybetmiş durumda . PageRank algoritmasını hepimiz biliyoruz, Alınan backlinklere verilen bir puanlama yöntemidir. Demek istesidiğim Bu Yazının bu kısmından benim anladığım Backlinklerin etkisi çok azaltılmış durumda !
Gelelim Başlıkta belirttiğim 538 güncelleme ye
yine aynı google sayfasında söylediğinine göre aynen aktarıyorum
Alıntı
Sonunda, en deneyimli arama mühendislerimiz tüm farklı deneylerden alınan verileri dikkatle inceler ve değişikliğin uygulamaya konmasını onaylayıp onaylamamaya karar verir. Yapılacak çok şey varmış gibi görünse de süreç iyi bir şekilde hassaslaştırılmıştır; dolayısıyla, bir mühendisin fikri bulmasıyla Google'da kullanıcıların belirli bir yüzdesi için fikrini hayata geçirmesi arasında 24 gibi kısa bir süre saat geçebilmektedir. Tüm bu deney, değerlendirme ve analizlere dayalı olarak, 2011'de aramayla ilgili 538 iyileştirme başlattık.
Yani 2011 yılında Google 538 Yeni Güncelleme Başlatmış durumda bu güne kadar kaçı gerçekleşti ? Kaçı Askıya alındı Kaçı bekleniyor bununla ilgili bir açıklama yok !
Yani Her An yeni Güncellemeler Görebiliriz. Aslına bakarsanız 2014 yılı başladığından beridir İndexler Sürekli dalgalanıyor
Not
ayrıca
kaynak ta yazdığı haliyle
Alıntı
3.5 Copied Content that is NOT Spam
Some copied content is not spam. Here are some examples: lyrics, poems, proverbs, quotes, etc. This type of
content has no unique or central authority.
If the page you are evaluating appears to be from a legitimate lyrics, poetry, etc. website, do not assign a Spam flag.
If you think the page exists primarily to make money, you should assign a Spam flag.
Yani Kopya İçerik Spam Değildir Diyor ! sanırım buda Önemli
ve yine aynı pdf te yazılan bir başka konu ise bir sitenin adına benzer siteler spam olarak alınır der!
Alıntı
5.0 Phishing Websites
Phishing is an attempt by unscrupulous people to obtain sensitive information from Internet users. Some of you may
have received emails in your own email accounts that look as if theyre from legitimate companies, but upon closer
inspection are not. Often these emails ask for sensitive information.
The landing page in the following task also asks for sensitive information and is another type of phishing.
Query [runescape gold], English (US)
URL
http://www.gprunescape.com/
This landing page should make users (and raters) very suspicious and cautious. The spelling and grammar are bad
and unprofessional, and the page feels spammy. What is most worrisome is that the page asks for the users bank
password and pin number!
Even though we would not want to interact with the page, this type of phishing does not go against the Webspam
Guidelines and the page should not be flagged as spam or malicious.
Please remember to only flag pages that fall in one of the spam categories described in the guidelines. Some phishing
pages may be spam, but this one is not.