Arkadaşlar yeni açtığım e-ticaret mağazasının işlerini geliştirmek adına çalışabileceğim giyimi düzgün,nazik,tercihen üniversite öğrencisi kurye arıyorum.
Müşteriler kapıda ödeme istiyor.İstanbul'dan aldığım siparişleri adreslere teslim edecek güvenilir bir-iki arkadaş gerekiyor.Kargo firmaları ya da ptt ile olmuyor.
İşleyiş şöyle siparişi aldığımda size sipariş bedelinden %10 + kurye ücreti diye 10 TL de müşteriden alacağız.
Bu iş için müşteriden almayı düşündüğüm en düşük sipariş bedeli 140 TL.
Önce ürünü sizin adresinize 124 TL ye göndereceğim siz verdiğim adrese 140 TL+ 10 TL kurye ücreti olarak 150 TL ye teslim edeceksiniz.Müşteri önceden fiyatı bu şekilde bilecek.
Eğer bu işe varım diyorsanız böyle bir siparişte siz bana yapı kredi hesabına 124 tl göndereceksiniz.Aynı gün yada ertesi gün sizin adresinize siparişleri göndereceğim.Siz de alıcıya teslim edip nakit olarak alacaksınız.Bulunduğunuz semte yakın yerlere gönderirsem ulaşımda da sorun olmaz.
Benzer şekilde daha önce yaptım.Ama parayı alan arkadaş-lar tamamının üzerine yattı,o yüzden bu sefer önce sizden ücret alacağım.
Aklına yatan çalışmak isteyenleri ve fikirlerinizi bekliyorum.