Retreat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML5 bilsin CSS3 bilsin Responsive bilsin bu işe yıllarını versin tüm hayatı bu iş olsun sonra gelsin bize 10 tlye iş yapsın ne güzel dimi? Ohh hayat ne güzel.
Bilader, daha yazmayı bilmiyorsun, bari bir şey yazarken, düzgünce yaz. 10TL gibi fiyat belirtimi yada şu fiyata olacak diye bir yazı var mı?

Senden önceki yazan arkadaşta benzer konudan bahsetti, gerekli açıklamayı yazdım. 10TL'ye iş yaptıracak, yada bu şekilde emeğin karşılığında hizmet alacak halimde yok, teklif edecek karakterimde.

Adam çıkıyor, 1 home page, 2 alt sayfaya 500 lira fiyat çekiyor. Sen yaptırır mısın?

Uygun fiyattan kastım, uçmayacak arkadaşlar..

Lütfen bir daha bir konuya yazarken, insanları kızdırmadan yaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:53:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:52:32 --

thef_heart21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilader, daha yazmayı bilmiyorsun, bari bir şey yazarken, düzgünce yaz. 10TL gibi fiyat belirtimi yada şu fiyata olacak diye bir yazı var mı?

Senden önceki yazan arkadaşta benzer konudan bahsetti, gerekli açıklamayı yazdım. 10TL'ye iş yaptıracak, yada bu şekilde emeğin karşılığında hizmet alacak halimde yok, teklif edecek karakterimde.

Adam çıkıyor, 1 home page, 2 alt sayfaya 500 lira fiyat çekiyor. Sen yaptırır mısın?

Uygun fiyattan kastım, uçmayacak arkadaşlar..

Lütfen bir daha bir konuya yazarken, insanları kızdırmadan yaz.
Ayrıca bu konuda iyi isen, ver teklifini, ben tutar sana 10 lira gibi bi teklifde bulunursam o zaman gel yüzüme vur. Ama lütfen bilmeden etmeden yargılama.