CyBeRPrenS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şunu herkes yazıyor artık 301 çözüm değil Bunu illaki herkes başına gelincemi öğrenmeli.

Eski sitendeki bütün hatalar eksikler filtreye girdiren sebepler yeni domainede geçmiş oluyor ve ortalama 1 ay sonra yeni domainde filtreye girer.
Kardeşim benim sorunum filtre değil buradaki konudaki sorun ben soruma cevap arıyorum çok bilmiş cevabına ihtiyacım yok bak burada bir arkadaşımız ne güzel acıklamış sen konuyu okumadan cevap yazıyosun.

Alıntı
15 şubat - 23 şubat arası siteniz bir anda kaybolduysa

Bu tarihler arasında Google'da bir bug oluştu. Bazı siteler durup dururken kayboldular ve 23 şubat itibariyle geri gelmeye başladılar. Özellikle "film siteleri" nin bu durumdan etkilendiği konuşuluyor ama belki başka sektörler de olabilir. Bununla ilgili yapacak bir şey yok, sitelerin geri gelmesini beklemek lazım, Google bu konuyla ilgili "bazı siteleri etkileyen geçici bir sorun oluştu, sorun giderildi" şeklinde açıklama yaptı, yani geçici bir bug oluştu.

Benim farkettiklerim bu kadar. Bunların dışında indexlemelerde yavaşlamalar var. Bu da çok nedenden dolayı olabilir, kesin konuşmak zor. Sizin de farkettiğiniz başka durumlar varsa paylaşabilirsiniz.