Bende aklıma gelen kop kop olmasa da alkollü mekanları yazayım. Hatırladıkça eklerim
Bebek Taps : Kendi biralarını kendileri yapıyor. Mekana girince tadım menüsü istiyorum derseniz 4 ayrı biradan oluşan ufak bardaklar geliyor. Koyu renkli olanı ( sanırım şerbetçiotu yoğun olanı) çok hoşuma gitmişti. Küçük küçük hamburgerleri var, o da çok güzel. Fiyat da bence gayet uygundu, 2 bardak şarap, 2 adet 50 lik bira, 2 tabak baharatlı patates kızarması ve 4lü küçük hamburger 105 110 lira bir şey verdik.
Arnavutköy Balıkçısı : Sadece rakı içmeye gidilmesi gereken bir yer. Eğer rakı sevmiyorum derseniz kalamar eşliğinde bira da çok iyi olabilir. Mevsiminde lüfer yenmeli yanında mutlaka bir duble içmeli. Mezeleri çok geniş, 2 elemanın zor taşıdığı meze tablasını masaya kadar getirip seçtiriyorlar. Fiyat olarak gayet yüksek ama rakı balık için bence bir numaralı mekan.
Kuzguncuk Balıkçısı : Mevkiye göre gayet uygun fiyatlı bir yer. Mesela balık çorbası 6 lira. Balıkları iyidir, dil balığını deneyin, kalamarı taze yapıyorlar donmuş değil. Mekanda bulunan bardaklar koyu renkli

Yani ısrarcı olursanız rakı veriyorlar

İcadiye caddesinden girince soldan ilk sokakta, Perihan Abla Sokağı'nda.