MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kisa zaman once kendi analiz sitemi paylasmistim oradada bunu yapan uygulama var
Evet mesela sizinki tek siteyi çıkarıyor.Google sonuçundan 5-10 site alıp yaparsanız bu işi benim programın işlevini görür.

Benim yapmak istediğim şuydu mesala google da ilk 50 sitenin içerikleri çekilir.Bu sitelerde hangi kelimeler ortak,hangisi daha çok kullanılmış onu bulmak.

Yani konu yemektarifide olsa bu istatislerden mutfak robotu,kepçe,kazan
belkide dahada değişik kelimeler çıkabilir.

Bunları programsız yapmazsınız.

Ama mesele o değil,ortada şimdi daha profesyonel çalışmalar var ben anladığım kadarıyla örnek verim.

aLKaDraZ çalışmalarına göre; önce makaledeki kelimeleri köklerine ayırmanız gerekiyor. ev=eve-evde-evimizde gibi sonra tabi bu kök kelimeler kaç kere kullanılmış onu tespit ediyoruz google daki ilk sıradaki sitelere benzeyen yazı üretiyoruz.

abirisebil çalışmalarına göre: Kendi anladığımca söylüyorum,kelime listesi oluşturuyorsunuz semantik anlamlı kelimeleri bir db topluyorsunuz.Daha sonra googledaki siteleri,bunları backlink veren siteleri tamamını çekiyorsunuz.Yine kelimeleri topluyorsunuz.

Sonuç olarak backlink alırken full verim almak için kullanıcağınız kelimeler çıkıyor.Site içinde yazmanız ve birbirine linklemeniz gereken konuların kelimeleri.

Google gerçekten bu işlere kafa yoruyormu derseniz fazla uzağa bakmaya gerek yok.Bize gösterdiği bazı istastikler.Ve anahtar kelime listeside var.

Şimdi adamın biri ne diyor konunuzla alakalı siteden link alın.Google yerinde olsam backlink veren, her gelen sayfanın bir kelime listesine bakardım.Mesala bizim site seo ile ilgili ama link alınan sitede hiç seo adına bişi geçmiyor.Mesela etkisini 0 olarak atardım.Hatta link almış olabilir derdim.
Bunun gibi mantıklar vs...