Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 senedir üstesinden gelemedim. ne koca karı ilaçları ne doktor ne yurtdışından ürün getirttirdim ama aynı
bir de bunu deneyelim hocam. sonucu tez zamanda yazacağım
Hocam bende az çekmedim. Özellikle o kaşıntı ve saç diplerindeki rahatsızlık çok kötü bir durum. Ne denediysem kar etmedi dediğiniz gibi, ama bunu kesinlikle deneyin derim. Şuan saçlarımda hiç bir şey yok baya bir süre oldu. Bu saç kremini kesinlikle bırakmam. Ketoral ve dermovate saç losyonunu kullanıp temizledikten sonra, (ben 3-4 gün kadar beklemiştim saç kremini kullanmadan önce) arkasından duşa girdiğinizde bu saç kreminden başka hiç bir şey sürmeyin. Umarım işe yarar, Allah şifa versin.

antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dermovate kullanmadan sadece krem sonuc verdi mi?
Ketoral ve dermovate'yi 4 gün içinde iki kere kullanıp önce saçımı rahatlattıktan sonra bu saç kremini kullandım tekrarlamadığını farkettiğimde gerçekten çok rahatladım. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum; rahatsızlığı olmayan kişiler de bence kesinlikle bu saç kremini kullanmalı...

dc_alican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sacimda fln yok ama elimde sulu egzama cikti umarım gecer.Tek temennim egzamanin yuzume vücuda yayilmamasi.
beyaz dut kurusu onerdiler bana googlede yazin arastirin sac diplerine uygulanır mi bilmiyorum. .
Allah şifa versin. Umarım çözüm bulursunuz.

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
egzama bulaşıcı değildir.
Aynen öyle, genellikle strese bağlı oluyor.